Ha van egy weboldalad, amire már rengeteg pénzt és időt fordítottál, de

  • A Google valamiért nem szerepelteti a számodra üzletileg fontos kulcsszavakra

  • Vagy szerepelsz már a találati listában, de jobb helyezést szeretnél elérni

  • Nincs időd tartalmilag fejleszteni az oldalt, így pedig nem jönnek az eredmények

  • Értékes linkeket szeretnél releváns oldalakról, de nincsenek meg a megfelelő kapcsolataid

Akkor egy SEO szakértőre van szükséged és a lehető legjobb helyre érkeztél

Seres Zsigmond Gábor vagyok, SEO szakértő, 2014 óta foglalkozom keresőoptimalizálással. 5 évet dolgoztam ügynökségnél, de freelancerként is számos ügyféllel dolgoztam már együtt. Ennek köszönhetően átfogó tapasztalattal rendelkezem a SEO minden területén, szinte minden iparágból kis- közép- és nagyvállalati ügyfelekkel egyaránt. Számomra az a legfontosabb, hogy: 

  • Teljes egészében elemezzük és figyelembe vegyük az üzleti igényeidet
  • Meglegyen a személyes kapcsolat
  • Minőségi szolgáltatást kapj, mind a tartalom, mind a linkek területén
  • Költséghatékonyak maradjunk, miközben a lehető legjobb eredményeket érjük el
  • Kizárólag “white hat” módszereket alkalmazzunk, így ne kelljen félned az algoritmus frissítésektől sem

Miben segíthetek?

Mitől lesz organikus forgalom a weboldaladon?

SEO szakértői szolgáltatások

A közös munka megkezdése előtt fel kell mérni, hogy pontosan milyen állapotban van az oldalad. Fényt derítünk a hibákra és a hiányosságokra, majd ez alapján meghatározzuk, milyen irányba induljunk el, milyen stratégiát válasszunk ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban érjünk el eredményeket.

Az első és legfontosabb kérdés, hogy minden adott-e az oldaladon ahhoz, hogy a Google képes legyen megfelelően értelmezni azaz indexálni? Mobilbarát-e az oldalad és jó e a felhasználói élmény?
Ha az alapok nincsenek rendben, hiába készítesz minőségi tartalmakat, hiába vannak minőségi linkjeid, nem a kívánt eredmények fognak születni. A technikai elemzés során feltérképezem a legfontosabb hiányosságokat, és konkrét javaslatokat teszek a fejlesztőknek, hogy hogyan lehet ezeket javítani.

A kulcsszókutatás célja, hogy kiderítsük, melyek az iparágadban fontos és népszerű témák, mik azok a konkrét keresési kifejezések, amire a felhasználók keresnek. A kapott kifejezéseket ezután közösen priorizáljuk az alapján, hogy üzletileg mennyire fontosak számodra, milyen típusú tartalmat kell rá készíteni, mekkora rájuk a verseny. A kapott eredmények alapján lehet elkészíteni majd a tartalommarketing stratégiát.

A tartalommarketing stratégia elkészítése előtt egy tartalom auditot végzünk, amely során kiderítjük, hogy a kulcsszókutatás eredményeként kapott kifejezésekre vannak-e már tartalmaid, hogyan szerepelnek, kell-e őket optimalizálni. A többi fontos kifejezés esetében megnézzük a keresési szándékot és hogy a vásárlói életút melyik ciklusába sorolhatók be az ezekre elkészíthető tartalmak. Végül egy konkrét tervet készítünk arról, hogy mikor, milyen tartalom fog készülni és ki fogja ezeket elkészíteni.

Ahhoz, hogy az elkészült tartalmak valóban jól teljesítsenek, számos tényezőre oda kell figyelni. Ma már semmire sem mész vele, ha ezer helyre belezsúfolod a szövegbe a kulcsszavakat, sőt extrém esetben ez akár még büntetéssel is járhat. Az a fontos, hogy a tartalmaid optimalizálva legyenek SEO szempontok szerint, de egyre nagyobb a jelentősége az úgynevezett szemantikai SEO-nak is. Ez azt jelenti, hogy nem csak a fő kulcsszó, de a megfelelő kapcsolódó kifejezések is jelen legyenek a tartalmadban. Ezen kívül a tartalmaknak ki kell szolgálni az oldaladra érkezők igényeit, de konvertálni is tudni kell.

Ha szeretnéd, házon belül elkészítjük a tartalmakat, így biztos lehetsz benne, hogy a felhasználóknak is értékes, üzletileg működőképes, de SEO szempontoknak is megfelelő content szerepel majd az oldaladon.

Az egészséges linkprofil elengedhetetlen ahhoz, hogy a weboldalad megfelelően szerepeljen a találatok között. De mit is jelent az, hogy egészséges? Egyrészt érdemes messziről elkerülni az úgynevezett linkfarmokat, PBN oldalakat, mert ha ezekről vannak hivatkozásait, azért akár büntetést is kaphatsz. Legyen tehát inkább kevesebb linked, amik témareleváns és magas értékű oldalakról származnak, és építsük őket egyenletesen, megfelelő ütemben! 

Miben tudok én segíteni? Jelenleg több, mint 200 médiummal állok kapcsolatban, amelyek között szerepelnek országos és regionális hírportálok, valamint témaspecifikus oldalak is szinte minden témakörben. Így rengeteg lehetőséged van a minőségi megjelenésre, amelyek nem csak SEO, de PR szempontból is értékesek lesznek számodra.

Ha a fentiekre van házon belül kapacitásod, de elvesztetek a teendők tengerében, akkor is tudok segíteni. A SEO tanácsadáson átbeszéljük, hogy mit tettetek eddig, hol tartotok most, és hova szeretnétek eljutni. Majd közösen megtaláljuk a megfelelő irányt, hogy világos képet kapjatok arról, hogy hogyan tovább.

Milyen eredményeket értem el?

Seres Zsigmond Gábor SEO szakértő referencia

Magyarország leglátogatottabb fogászati oldalának nulláról való felépítése teljes körű seo kivitelezéssel. Az elért eredmény: több mint 1.200.000 oldal letöltés és több, mint 760.000 új látogató 2 év alatt. Mindez kizárólag organikus forgalom azaz Google keresésből származik. Forrás: Google Analytics  

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Miben segíthetek?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

summit media logo seo ügynökség

Keresőoptimalizálás, szövegírás és linképítés – egy helyen!

Elérhetőség

Kövess minket!

Nem találsz valamit?

2020 © Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF | Süti szabályzat | Made with ❤ by Summit Media